Meny

Jo høyere kvalitet – jo lengre garanti

Vi leverer bare materialer som vi vet fungerer sammen. Det er en tanke bak og vurderinger gjort for hvert eneste produkt. Akkurat derfor tør vi gi en garanti på hele 30 år. Garantien gjelder forutsatt at du følger våre tydelige retningslinjer og bruker materiellet vi har valgt og levert på den måten vi har beskrevet.

Under finner du de leverandørene og produktene som oppfyller våre kvalitetskrav og som derfor er en del av Lindab RooFit-pakken.

Underlagstekking

For Lindab RooFit har vi valgt å bruke Mataki Haloten® STEEL, en myk, sklisikker og formbar underlagstekking med mange fordeler. Den kan brukes helt ned til 3 graders takhelling og kan, takket være en UV-stabil overflate, ligge utildekket i hele 12 måneder.

Plater

Våre plater (stål- og aluminiumsplater) kommer fra nordiske verk og leveres i mange forskjellige fargenyanser. Vi leverer alltid dit du ønsker og på den måten du vil ha de.

Klammer

Våre båndtekkingsklammer kommer fra Bjarnes System. Du kan være helt trygg på at du får de innfestningene som passer best til formålet. Informasjon om hvilke klammer som skal plasseres hvor, fremkommer i beskrivelsen som følger hvert enkelt Lindab RooFit prosjekt.

Taksikkerhet

I RooFit-pakken får du produkter fra LOBAS som er typegodkjente i henhold til forskriftene. Du får individuelle løsninger og komponenter som gir den beste taksikringen for alle typer tak. Velg blant et bredt utvalg farger for å matche taket og skape et pent helhetsinntrykk.

Festemateriell

Vi har valgt å bruke Unites rustfrie skrue Marutex® som oppfyller våre høye krav til både styrke og korrosjonsmotstand.

Takrenner

Våre takrenner ble produsert for første gang i 1959, og kommer i en rekke farger og dimensjoner. Å si at de er gjennomtestet, er med andre ord ingen overdrivelse.

 

 

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om Lindab RooFit og hvordan denne pakkeløsningen kan gjøre det enklere for deg og din bedrift? Fyll ut kontaktinformasjon under, så tar vi en prat over en kopp kaffe. Vi snakkes!